Komkommer-met-poon

Benodigdheden

4 Poonfilets
1 Witte komkommer
1 eetl Geraspte citroenschil
1 theel Ansjovissju
1 theel Honing
4 eetl Olijfolie
Bieslook en dille-kruid

Bereiding

  • Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
  • Blend de schillen en de zaadlijsten fijn en zeef dit door een bolzeef.
  • Meng het komkommersap met wat olijfolie, peper en zout.
  • Snij de komkommer in plakken, dan reepjes en dan fijne blokjes.
  • Meng de komkommer met de dressing en citroenrasp en ansjovissju.
  • Breng op smaak met peper en zout en gehakte bieslook en dille.
  • Bak de vis bruin en krokant aan een kant.
  • Verdeel de komkommer over de borden en geef met vis.

Deel dit bericht

Meer blogs en recepten

De Tuin
Rob Beernink

De Tuin juli 2022

De tuin in juli, Sommige groentes hebben al plaats gemaakt voor alweer nieuwe. Het volgt elkaar op en ontstane ruimte wordt snel ingenomen. Ondanks dat

De Tuin
Rob Beernink

De tuin juni 2022

De tuin in juni, De planten willen naar buiten en groeien. Van alles is er te beleven en er zijn al zelfs frambozen. De natuur

Aanmelden voor een kookcursus of delicatessen nodig?

Neem contact met ons op.

Komkommer-met-poon