peer-met-geitenkaas

Benodigdheden

4 Peren, in blokjes gesneden
Bosje druiven
1 eetl Boter
1 eetl Suiker
1/3 Vanille stokje
Mespuntje kaneel
1 takje Paarse basilicum
1 eetl Witte wijn azijn

Bereiding

  • Schil de peer en snij ze in fijne blokjes.
  • Bak de peer beetgaar in de boter en de suiker.
  • Voeg dan het merg van de vanille toe met iets kaneel en fijn gesneden basilicum.
  • breng op smaak met de azijn en druiven.
  • Serveer met geitenkaas.

Deel dit bericht

Meer blogs en recepten

De Tuin
Rob Beernink

De Tuin juli 2022

De tuin in juli, Sommige groentes hebben al plaats gemaakt voor alweer nieuwe. Het volgt elkaar op en ontstane ruimte wordt snel ingenomen. Ondanks dat

De Tuin
Rob Beernink

De tuin juni 2022

De tuin in juni, De planten willen naar buiten en groeien. Van alles is er te beleven en er zijn al zelfs frambozen. De natuur

Aanmelden voor een kookcursus of delicatessen nodig?

Neem contact met ons op.

Komkommer-met-poon