Paul van Tongeren aan tafel
“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is: dat er betekenis bestaat.”
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is: dat er betekenis bestaat.”
De Tuin april 2022 Op 23 maart hebben we in de dijk veel jonge kruiden
De Tuin maart 2022 De nachten zijn nog koud maar overdag is het heerlijk in
De Tuin februari 2022 De compost gaan we verplaatsen, een nieuw onderdak komt er aan.
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Zaterdag 30 november 19.00-23.00 uur
Avalon Wijn & Spijs X Koken aan de waal aanschuif-diner
thema: wijnen van Dautel
Menu: 4 gangen inclusief wijn € 85
Tijdstip: 18:30-22:30
Aanmelden: info@kokenaandewaal.nl
Betaling: vooraf aan koken aan de waal
Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.
Zondag 8 december
Salontafel met Luca Consoli
Thema: Traditie versus Vernieuwing
Gastkok: Martine van Zeventer (Avalon Wijn & Spijs)
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL (je kan je aanmelden voor de reservelijst)
Basiscursus Wijn&Spijs 2025
Deze cursus gaat over proeven en het analyseren van smaken. Waar let je op bij het kiezen van een wijn bij een gerecht en hoe ‘kook je naar een wijn toe’.
Geschikt voor zowel beginnende als geoefende wijn liefhebbers.
Data: 9/1 16/1 23/1 30/1 6/2
20.00 – 22.00 uur
Kosten: € 250 p.p. inclusief wijnen
Zondag 19 januari
Workshop KAAS bij Wijnbar Lebowski
Alles wat je wil weten over kaas en het combineren van kazen en wijnen.
En natuurlijk veel proeven! Informatie volgt.
Donderdag 13 februari 19.30-22.00 uur
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met dranken. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.
info@kokenaandewaal.nl