Peer met geitenkaas
Benodigdheden 4 Peren, in blokjes gesneden Bosje druiven 1 eetl Boter 1 eetl Suiker 1/3
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
Benodigdheden 4 Peren, in blokjes gesneden Bosje druiven 1 eetl Boter 1 eetl Suiker 1/3
Benodigdheden 4 Poonfilets 1 Witte komkommer 1 eetl Geraspte citroenschil 1 theel Ansjovissju 1 theel
Wildzwijnrug 400 g Wildzwijnrug Rozemarijn, salie en tijm Ui en prei 40 ml Whisky Bereiding
Benodigdheden 4 Rode poonfilet 3 Kleine bietjes 3 eetl Olijfolie 1-2 Longpepper 1 theel Citroenrasp
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Zondag 24 november 12.00 – 17.00
KLUSSEN IN DE TUIN
Vrijwilligers middag met koffie, thee en soep
Zaterdag 30 november 19.00-23.00 uur
Avalon Wijn & Spijs X Koken aan de waal aanschuif-diner
thema: wijnen van Dautel
Menu: 4 gangen inclusief wijn € 85
Tijdstip: 18:30-22:30
Betaling: vooraf aan koken aan de waal
Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar.
Zondag 8 december
Salontafel met Luca Consoli
Thema: Traditie versus Vernieuwing
Gastkok: Martine van Zeventer (Avalon Wijn & Spijs)
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL (je kan je aanmelden voor de reservelijst)
Basiscursus Wijn&Spijs
Deze cursus gaat over proeven en het analyseren van smaken. Waar let je op bij het kiezen van een wijn bij een gerecht en hoe ‘kook je naar een wijn toe’.
Geschikt voor zowel beginnende als geoefende wijn liefhebbers.
Data: 9/1 16/1 23/1 30/1 6/2
20.00 – 22.00 uur
Kosten: € 250 p.p. inclusief wijnen
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.
info@kokenaandewaal.nl